Lífting facial amb acupuntura

tractament-facial-acupuntura-sant-marti

Una pell més llisa i jove és possible gràcies als tractaments del Centre Mèdic Sant Martí. En aquesta ocasió, us proposem un tractament facial efecte lífting realitzat amb les tècniques de l’acupuntura. Una nova manera d’entendre els tractaments de bellesa per aconseguir resultats visibles de rejoveniment en poques sessions!

En què consisteix l’acupuntura?

L’acupuntura és una tècnica milenaria de la medicina tradicional xinesa. Consisteix en la punció de diversos punts del cos . Es pot realitzar a qualsevol zona com braços, esquena, peus, orelles, cara,… totes aquestes zones del cos amb multitud de punts nerviosos sistèmics. Aquests punts es tracten amb les agulles per aconseguir diferents resultats com ara alliberar el dolor persistent i/o agut, controlar l’ansietat, ajudar a conciliar la son, reafirmar el teixit cutani,…

Tractaments de bellesa amb acupuntura

Tot i que tradicionalment s’ha tractat l’acupuntura com una forma de medicina alternativa i complementària, s’ha demostrat que es poden utilitzar aquestes tècniques com a tractaments de bellesa.

En el lifting facial amb acupuntura que us proposem a Sant Martí, s’insereixen unes petites agulles totalment indolores a diferents punts del contorn de la cara. Aquestes puncions produeixen una contracció muscular i per tant la pell es tensa i s’estira. Aquesta tensió estimula la formació d’elastina i col·lagen de la pell, aconseguint reafirmar el teixit de la cara de zones com el contorn dels ulls o el despenjament de la pell de la mandíbula.

D’aquesta manera, el tractament amb acupuntura aconsegueix resultats com ara:

  • Reducció visible de les línies d’expressió
  • Disminució de les arrugues del contorn d’ulls i llavis
  • Millora de l’elasticitat i lluminositat de la pell

El lífting facial amb acupuntura es converteix, així, en una tècnica indolora i no invasiva per millorar l’aparença de la pell, revertint els efectes de l’edat gràcies al seu efecte lífting.

Els resultats són visibles des de la primera sessió, especialment al dia següent de sotmetre’s al tractament. Les sessions necessàries varien en funció de l’edat del pacient i de l’estat de la seva pell, la profunditat de les seves arrugues i el nivell d’hidratació. Sigui com sigui, es tracta d’un tractament que es pot repetir sense efectes secundaris adversos.

A Sant Martí oferim un diagnòstic personalitzat abans de començar qualsevol tractament, per definir des del principi l’eficàcia i sessions necessàries per aconseguir els objectius que vol el pacient. Si estàs pensant en millorar l’aparença de la teva pell de cara al bon temps, contacta amb nosaltres i els nostres especialistes estaran encantats d’atendre’t personalment!

Reserva el teu lífting facial amb acupuntura

Scroll al inicio
Ir al contenido