SERVEI D’OSTEOPATIA AMB LA LÍDIA COLOM

Els problemes físics derivats de lesions o de diversitats funcionals de l’organisme es poden tractar de forma molt eficient amb l’osteopatia. És una disciplina terapèutica que té molt a dir en el tractament del dolor a les articulacions. Amb l’aplicació de tècniques manuals s’aconsegueix resoldre aquest tipus de lesions per mitjà de reajustaments de les estructures òssies i musculars de la persona tractada.

Dins el camp de l’osteopatia s’entén el cos com una globalitat i per tant s’aplica l’osteopatia des del camp de la biodinàmica, sense oblidar la manipulació estructural, visceral (òrgans interns) i la cranial.

Prevenir i readaptar el cos davant qualsevol lesió per mitjà de tècniques ostopàtiques fa que la persona es recuperi de forma ràpida. A més, aporta a l’organisme els recursos necessaris per a prevenir que aparegui de nou la mateixa lesió.

Tots els tractaments son únics i es treballa en funció dels factors personals de cada pacient. La nostra professional de l’osteopatia farà que es minimitzi el risc de patir qualsevol lesió. Per exemple, en el cas de la pràctica esportiva, fent que la càrrega en l’exercici físic es redueixi. Tanmateix, s’equilibraran les condicions físiques de la manera més adient per a cada cos, amb l’objectiu de realitzar el nostre dia a dia amb més confiança i menys dolor.

Així doncs, l’osteopatia es treballa amb la finalitat d’assolir una solució completa buscant recuperar a través de procediments manuals, com ara els estiraments suaus, les tècniques de mobilització i els ajustaments articulars, l’equilibri entre les diferents estructures del cos i les seves funcions.

 Amb l’osteopatia podem tractar:

  • Patologia de columna (cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies, hèrnies discals, artrosis, torticolis, fuetades cervicals…)
  • Patologia muscular (tendinitis, esquinçaments, contractures…)
  • Patologia visceral (trastorns digestius, hèrnies hiatus, restrenyiment…)
  • Patologia cranial (mal de cap, migranyes, mareig, vertígens, problemes d’oïda…)
  • Patologia de l’esportista (tendinitis de repetició, inflamacions per sobreesforç.

 

? Gaudeix del teu temps cuidant-te ?

RESERVA LA TEVA SESSIÓ

Scroll al inicio
Ir al contenido