10 falsos mites de la cirurgia plàstica i estètica

10 falsos mites de la cirurgia plàstica i estètica

A cap persona li agrada passar per un quiròfan o, almenys, no li fa especialment il·lusió ser intervinguda o sotmetre’s a qualsevol instrument mèdic ja sigui per salut o per estètica. La por a aquestes últimes intervencions tira cap endarrere a moltes persones a l’hora de decidir realitzar-se un petit (o gran) retoc de cirurgia, eliminar allò que no li agrada i fins i tot li acomplexa o, ras i curt veure’s millor.

Superar aquesta por és el primer pas per a confiar en la cirurgia estètica i en la cirurgia plàstica. No obstant això, presentem 10 falsos mites que superar en la cirurgia estètica.

  1. La cirurgia estètica és cara. Això és mentida. Actualment, les noves tecnologies i els avenços han desenvolupat tècniques de cirurgia estètica i plàstica bastant més assequibles que en el passat. Per tant, no és només alguna cosa a l’abast dels més rics.
  2. No queden cicatrius. Encara que els nous mètodes siguin millors que les operacions que es feien només fa uns anys, sempre poden quedar petites cicatrius, la majoria imperceptibles per a la gent.
  3. El làser elimina cicatrius. La potència i aplicació de llum per emissió estimulada fa que el raig làser elimini cicatrius. Cal saber, però, que en algun cas deixa una altra sèrie de rastres a causa de la seva potència que desapareixen al cap del temps.
  4. No hi ha dolor. Tota operació de cirurgia plàstica ve acompanyada per un postoperatori que cal tenir en compte i cuidar. Sempre hi haurà una mica de dolor però també existeixen tècniques per a calmar-ho. Això sí, és un dolor lleu i no traumàtic.
  5. Recuperació en un parell de setmanes. Cada cos és diferent i cada organisme necessita d’un  temps per a cicatritzar.
  6. La cirurgia estètica dura per sempre. No. I a vegades tampoc la plàstica. Realitzar-se per exemple una abdominoplàstia i després no cuidar el menjar, farà que la persona torni a engreixar. I aplicar-se un tractament estètic com el Bótox ©, durarà uns mesos però caldrà tornar a aplicar-lo si volem el mateix resultat.
  7. Tractament de varius. Es fa el miracle! Quan es tracta la variu, no existeix el miracle de quedar com un volia. La pell està inflamada i fins i tot amb algun hematoma on ha de deixar-se passar el temps per a veure el resultat final.
  8. Això és més barat. Optar per tractaments en clíniques no professionals, clandestines o persones no formades, encara que sigui barat i, a priori, un tractament fàcil i ràpid, les conseqüències poden ser catastròfiques. Tingues molta cura.
  9. La cirurgia no és cosa d’homes. És una altra de les grans mentides i un dels 10 falsos mites de cirurgia més populars. Cada vegada més els homes, es preocupen per la seva salut i el seu físic.
  10. Vull el cos de tal actriu… Fer-se una operació tenint al cap l’aparença física d’un personatge famós és un gran error. Cada persona té una genètica i mai hi haurà dues persones iguals, fins i tot amb cirurgia.

 

Scroll al inicio
Ir al contenido