Exercicis per a tractar el dolor cervical

Exercicis per a tractar el dolor cervical, recupera’t amb garantia!

 

Un dolor cervical és un problema que afecta l’organisme a nivell físic i fins i tot a nivell anímic. Si tens aquest tipus de dolor amb freqüència pots recórrer a la fisioteràpia com a tractament per millorar el dolor o per prevenir aquestes molèsties. Evita els recursos casolans i posa’t en mans d’un expert que sabrà posar fi al teu malestar.

 

Vols anar a fisioteràpia per a tractar el dolor cervical?  Les molèsties per un dolor cervical poden ser molt grans, fins al punt de parar la teva agenda diària, no tractar-lo de la manera adequada també pot ser contraproduent;  si estàs tenint alguna molèstia, l’ideal és que vagis a fisioteràpia i et posis en mans dels teus experts de confiança.

 

Saber detectar una molèstia i aplicar els tractaments adequats és funció d’un bon professional de la fisioteràpia, que utilitzarà tots els recursos manuals i tècnics d’aquesta disciplina amb l’objectiu d’ aconseguir el benestar de les persones. Comptar amb professionals de confiança , com els del centre mèdic Sant Martí, farà que problemes de salut, com ara un dolor cervical, tingui una ràpida i eficient solució.

 

La fisioteràpia i els seus tractaments contra el dolor cervical

 

El dolor cervical és un dels dolors més habituals i més incapacitant, cal donar-li la importància que es mereix . Algunes de les tècniques que utilitza el fisioterapeuta és la manipulació amb la intenció de relaxar les zones afectades, que juntament amb l’aplicació de calor en llocs específics pot repercutir en millores molt ràpides. També utilitzen altres tècniques com traccions cervicals.

 

El fisioterapeuta també et pot recomanar exercicis o estiraments per a fer a casa i també l’aplicació de calor seca. Aquests exercicis ens ajudaran a fer una bona  prevenció dels possibles dolors cervicals.

 

En cas que persisteixi el dolor cervical i/o altres malalties en la zona afectada, seria recomanable la presa de fàrmacs o, si s’escau, tractaments quirúrgics. Es tracta d’una zona fonamental per al desenvolupament i el bon funcionament del cos humà, per això ha de ser regulat pels experts.

 

 

 

Símptomes de dolor cervical que has de vigilar. Atent!

 

Sents dolor i rigidesa en el coll? Aquest dolor s’agreuja quan et mous? Aquest és un dels principals símptomes del dolor cervical; és important estar molt atent i no deixar-lo passar, perquè també podrien presentar-se altres molèsties pròpies de la simptomatologia, com per exemple, el mal de cap que s’inicia a la base del crani i pot durar tot el dia a causa del dolor cervical.

 

Els experts en fisioteràpia també estableixen com a símptomes del dolor cervical la pèrdua de l’amplitud en els moviments del coll, així com l’extrema sensibilitat en les espatlles, la part alta de l’esquena i fins i tot  als braços. Un pacient diagnosticat amb problemes cervicals, també pot arribar a experimentar un incòmode formigueig o entumiment dels braços.

 

Al centre mèdic Sant Martí comptem amb tot un equip de professionals de la fisioteràpia i altres àrees de salut afins, preparats per acompanyar als pacients en el seu procés de recuperació de problemes de salut. L’acompanyament i l’observació d’un equip d’experts són processos molt importants per als pacients que necessiten una evolució positiva pel que fa les malalties cervicals.

 

Reserva la teva hora amb la nostra fisioterapeuta on line.

 

Scroll al inicio
Ir al contenido