Creus que a l’estiu és impossible perdre pes? Llegeix aquest article i et farem canviar d’opinió.

10 consells per a perdre pes durant l’estiu

 

L’habitual és intentar perdre pes abans de l’arribada de l’estiu per a poder lluir el nostre millor aspecte durant l’època estival. Entrem en una espècie de compte enrere en el que hem denominat com a “operació biquini” després de la qual realitzar una dieta sembla ja inútil. No obstant això, l’estiu és una època tan bona com qualsevol altra per a perdre pes.

 

Alguns poden plantejar que la flexibilització dels nostres hàbits en l’estiu pot dificultar la pèrdua de pes, però la veritat és que podem recórrer a una sèrie de comportaments que ens poden ajudar el nostre objectiu. Et donarem 10 consells que et permetran perdre pes durant l’estiu perquè puguis aconseguir aquest objectiu de salut:

 

1.- La hidratació és molt important. Especialment a l’estiu és important beure líquids com l’aigua, el te, sopes fredes, etc. Les fruites i les verdures també et poden ajudar amb aquest propòsit. Evita begudes amb alt contingut en hidrats com els refrescos per a sadollar la teva set. També has d’evitar la ingesta d’alcohol que justament té l’efecte contrari al que pretenem.

 

2.- Regularitza el somni. El somni sa ens ajuda a perdre pes. Les vacances o la flexibilització de la jornada laboral durant l’estiu són situacions perfectes per a regularitzar el nostre descans. Així que aprofita i torna a dormir bé. Els hàbits saludables sempre són útils per a aprimar i el descans correcte és imprescindible.

 

3.- Cura en menjar fora de casa. A l’estiu és inevitable quedar amb amics en restaurants i bars on moltes vegades el menjar no és la més aconsellable per a perdre pes, però no per això deixarem de realitzar aquestes activitats. Pensa en les alternatives que poden existir: peix en comptes de carn, a la planxa en comptes de fregit, etc. No tens per què deixar de divertir-te.

 

4.- Aprofita els llocs nous que visites en vacances. Si realitzes un viatge a l’estiu tens una ocasió perfecta per a perdre pes mitjançant tota una sèrie d’activitats. Opta per passejar en comptes de prendre el transport públic, si estàs en el camp aprofita per a agafar la bicicleta, a la platja practica busseig, etc. També són bones formes per a descansar i desconnectar.

 

Perdre pes durant l’estiu és possible si segueixes aquests consells

 

5.- No abandonis els teus bons hàbits. L’adaptació dels teus costums saludables és necessària per a mantenir-les durant l’estiu. Això també et pot ajudar a perdre pes ja que un dels hàndicaps que ens solem trobar per a aprimar són els canvis en els nostres comportaments. Si vas decidir anar a classes programades d’exercicis, però no tens disponible un gimnàs recorre a les classes virtuals, per exemple.

6.- Amb amics millor. Tindràs uneix reforç motivacional major. A més, a l’estiu solguem estar més en contacte amb els nostres sers estimats per la qual cosa és perfecte per a compartir objectius de perduda de pes. És una manera també de realitzar activitats amb les quals passar el temps.

 

7.- Cuina més. En disposar de més temps a l’estiu és perfecte per a deslligar les teves capacitats gastronòmiques i aconseguir plats saludables que t’ajudin a perdre pes. Si programes la teva dieta, compres els ingredients i prepares les receptes tindràs molt més controlo sobre la quantitat i la qualitat del que menges.

 

8.- Cuida’t. Créixer en l’autoestima és fonamental per a aconseguir perdre pes. L’estiu és la temporada perfecta per a acaronar-se un mateix o una mateixa. Visita un spa, realitza tractaments de bellesa, etc. La dieta serà una part més de les autocures que t’estàs oferint i que et mereixes.

 

9.- Objectius realistes. Hem d’aconseguir una dieta que es pugui adaptar al nostre ritme i per a això hem de ser conscients de quin serà la nostra situació durant l’estiu. Si pretenem una cosa irreal i inassolible segurament ens sentim frustrats o frustrades si no ho aconseguim i abandonem el nostre objectiu de perdre pes.

 

10.- Compta amb l’ajuda de professionals. És la millor opció ja que et podran assessorar de la millor manera com perdre pes durant l’estiu. Podràs comptar amb una dieta elaborada segons el teu perfil i optimitzada per a aconseguir uns objectius mesurables i assolibles.

 

En Centre Mèdic Sant Martí podràs trobar les millors dietes personalitzades que t’ajudaran a perdre pes durant l’estiu d’una manera saludable i amb resultats duradors. Contacta ja amb nosaltres per a rebre més informació.

 

Scroll al inicio
Ir al contenido