VEGA. Sistema revolucionario en dermocosmética

Donem la benvinguda al futur de la dermocosmètica amb Lab Tech Care, la sinergia definitiva entre un dispositiu d’última generació i les fórmules més innovadores en pro d’uns resultats sense precedents. Va més enllà de les tècniques conegudes, s’uneix a les fórmules més innovadores i corregeix les principals problemàtiques de la pell.

VEGA és un aparell de micropunció electrònic que realitza 27.000 microcanals per minut en la pell. Aquests microcanals cutanis estimulen la resposta de l’organisme, potenciant la producció del seu col·lagen autòleg i aporta els següents beneficis:

  • Estimula la síntesi de col·lagen i elastina.
  • Té un efecte refermant i rejovenidor.
  • Millora l’aparença de cicatrius i estries.
  • Disminueix la profunditat de les arrugues i les línies d’expressió.
  • Redueix la grandària dels porus.
  • Afavoreix la penetració dels principis actius.

Amb aquesta nova aparatologia es tracta la flacciditat, la pigmentació, la falta de lluminositat, la textura irregular i les línies d’expressió de manera eficient i segura.

✔ Arrugues
✔ To
✔ Textura
✔ Porus dilatats
✔ Taques
✔ Pigmentació post-inflamatòria.

✨Sent la innovació amb LAB|TECH i prepara’t per aconseguir resultats definitius.

En què consisteix el tractament VEGA de microneedling?

El tractament consisteix en obrir, de forma controlada, mircrocanals en la pell amb la finalitat de induir una resposta innata de l’organisme dirigida a reparar i regenerar.

Les microlesions, provocades intencionadament durant el tractament, posen en marxa els mecanismes naturals de regeneració del col·lagen de la pell i accelera les seves divisions cel·lulars.

Els preparats que s’administren son un còctel de vitamines, aminoàcids, micronutrients, àcid hialurònic i extracte de plantes.

 

Quan apareix l’efecte i quant dura?

Els efectes son visibles després de la primera sessió encara que, es recomana realitzar entre 4 i 6 sessions per a impulsar els resultats definitius. L’efecte complet s’estabilitzarà en el termini d’un mes a partir del darrer tractament realitzat.

La reacció de l’organisme al tractament es variada i individual ja que depèn del tipus de pell, del seu estat al iniciar-lo i del manteniment a domicili entre sessions que segueixi el pacient.

 

Quins efectes es poden esperar després del tractament?

El principal efecte es l’estimulació de la pell per a la producció natural de col·lagen i elastina. El tractament ajuda a l’absorció dels ingredients actius de la pell potenciant els tractaments cosmètics. Paral·lelament, millora la fermesa i el rejoveniment facial.

També s’utilitza per tractar les cicatrius d’acne reduint de forma visible la hiperpigmentació post inflamatòria. En les pells més madures, redueix les arrugues i línies d’expressió, millorant de forma notable la textura de la pell.

Els seus beneficis s’amplien, permet aconseguir resultats perfectes en la zona del coll, escot i dors de la mà.

 

Quines cures posteriors son necessàries?

En els dies posteriors s’ha de netejar la pell amb un producte per a pells sensibles i aplicar-se Cryo SOS Cream per accelerar la curació de la pell i reduir l’envermelliment i la inflamació. Pot aplicar-se varies vegades al dia per aportar confort. No s’ha d’oblidar aplicar un protector solar de factor alt durant dues setmanes després del tractament.

 

És un tractament dolorós?

Després de la sessió es poden notar lleugeres molèsties com picors o sensació d’irritació. L’envermelliment i la inflamació de la zona tractada son normals i poden ser visibles durant uns dies.

No es requereixen cures especials.

Scroll al inicio
Ir al contenido