Tractament de Botox i àcid hialurònic a Terrassa

Tractament de Botox i Acid Hialuronic Sant Marti Centre Medic

Al Centre Mèdic Sant Martí proposem les teràpies de medicina estètica antienvelliment més avançades per als nostres clients. Si el teu problema són les línies d’expressió i les arrugues profundes, els nostres tractaments de Botox i àcid hialurònic et poden ajudar a atenuar-les i aconseguir una pell visiblement més ferma i rejovenida. Vols saber com?

Tractament de Botox a Terrassa, com funciona?

El tractament de Botox o de toxina botulínica consisteix en l’infiltració d’aquesta toxina amb una agulla molt fina a les zones amb arrugues d’expressió marcades, com al contorn dels ulls, entre les celles o a les comissures dels llavis. El Botox té un efecte paralitzador i de relaxació sobre els músculs, cosa que fa que les arrugues es redueixin de forma considerable. El tractament és pràcticament indolor i no quirúrgic, i els efectes són immediats, amb una duració d’entre cinc i sis mesos. Es recomana que passat aquest temps s’administri una nova dosi per mantenir els resultats durant més temps.

Tractament d’àcid hialurònic antiedat

Un altre dels tractaments antiarrugues més populars és l’àcid hialurònic. Es tracta d’una tècnica de rejoveniment facial no invasiva que infiltra aquesta substància a les zones amb arrugues profundes mitjançant microinjeccions a la dermis, per provocar un efecte “farcit” i disminuir l’aparença de les línies d’expressió. Es diferencia del tractament de Botox en què l’àcid hialurònic es pot acompanyar de diverses vitamines per tractar de forma específica la pell del pacient, a part de tenir altres beneficis com ara la hidratació de la pell i recuperar el volum i lluminositat perduts pel pas del temps.

L’àcid hialurònic és també el tractament d’augment de llavis més aplicat, ja que aconsegueix resultats molt naturals de perfilament dels llavis, atenuant les arrugues marcades i obtenint més volum sense necessitat d’usar implants.

Botox vs. Àcid hialurònic, quin triar?

Aleshores, quin és el millor tractament per aconseguir una pell més jove i ferma? Doncs com tot, dependrà de les característiques de la pell i de les preferències de pacient. El Botox aconsegueix tractaments més duradors, mentre l’àcid hialurònic és menys invasiu. D’igual manera, tots dos tractaments tenen poques contraindicacions i aconsegueixen resultats molt bons a l’hora de disminuir l’aparença de les arrugues.

Si vols millorar la teva pell amb un tractament antiedat per preparar-te per l’estiu, no ho pensis més! Contacta amb el Centre Mèdic Sant Martí i el nostre equip d’especialistes estarà encantat de definir quin és el tractament més adequat per a tu. Redueix les arrugues i aconsegueix una pell més ferma, llisa i lluminosa amb els tractaments de àcid hialurònic i Botox a Terrassa!

Demana la teva cita

Scroll al inicio
Ir al contenido