Tractament amb IPL de Rejoveniment Facial

IPL Rejoveniment Facial Centre Medic Sant Marti

El Centre Mèdic Sant Martí oferim un ampli ventall de tractaments de rejoveniment facial. Un dels que millors resultats aporta a l’hora de recuperar la fermesa i bellesa de la pell és el tractament amb IPL de Rejoveniment Facial conegut com fotorejuveniment facial. Aquest tractament utilitza la tecnologia IPL per millorar l’aparença i revertir els signes d’envelliment de la nostra pell .

Però, què és la IPL? La Llum Polsada Intensa (IPL per les seves sigles en anglès) és una tecnologia que utilitza un feix de llum d’ampli espectre que penetra a la dermis. Es diferencia del làser en què no té la capacitat de dirigir tots els rajos de llum a la mateixa direcció i amplitud, de manera que permet fer tractaments medicoestètics menys invasius però igualment efectius.

Com funciona el tractament de fotorejoveniment amb IPL?

El fotorejoveniment facial amb IPL consisteix en aplicar el feix de llum sobre la pell del rostre i escot. Aquest feix de llum estimula la formació de col·lagen i elastina, de manera que promou la regeneració de la pell i aconsegueix resultats reals de millora, com ara:

  • Elimina imperfeccions com petites venes, enrogiments o taques
  • Recupera la lluminositat i la pigmentació homogènia
  • Millora l’elasticitat, la textura i el to general

El tractament es realitza amb la pell neta, sense maquillatges ni cremes. S’aplica un gel fred (no anestèsic) sobre la zona per contrarestar la calor emesa per la màquina d’IPL i protegir les capes més superficials de la pell. El procediment pot durar de 30 minuts a 1 hora, depenent del tamany de la superfície on es realitza el tractament (cara, escot o mans). Un cop acabada la sessió el pacient pot incorporar-se a la seva vida amb normalitat, sense necessitat de repòs o altres indicacions.

Sessions necessàries pel tractament amb IPL

Tot i que les sessions a realitzar depenen dels objectius a assolir i del tipus de pell del pacient, generalment són necessàries unes 4 o 5 sessions, separades cada una d’elles per 3 o 4 setmanes. Els resultats son una millora global de l’aspecte de la pell del rostre i escot i un rejoveniment visible des de la primera sessió.

Efectes secundaris de la IPL

La IPL es considera un tractament molt segur i que no té efectes secundaris greus ni freqüents. Després de la primera sessió pot aparèixer una mica d’enrogiment o inflamació. Si el problema a tractar era principalment d’hiperpigmentació o tractament de taques, pot ser que aquestes augmentin i s’enfosqueixin de forma temporal degut a la concentració de melanina.

Aquests efectes desapareixen sols al cap de pocs dies.

De forma general, es recomana no prendre el sol o sotmetre’s a broncejats UVA des de 15 dies abans de realitzar el tractament i també després, utilitzant protecció solar d’alt SPF. També es recomana evitar tractaments més agressius (com per exemple peelings facials) durant els 15 dies posteriors al tractament amb IPL. Això és per evitar la irritació de la pell, que es pot presentar lleugerament sensibilitzada.

Beneficis del fotorejoveniment amb IPL

Els beneficis del fotorejoveniment amb llum polsada intensa són:

  • Millora visible de l’elasticitat i la fermesa de la pell
  • Desaparició o reducció de l’hiperpigmentació de taques causades pel sol i per l’edat
  • Millora de l’aparença de les arrugues: menys enfonsades ni marcades
  • Reducció visible de l’aparença dels porus oberts
  • Augmenta la lluminositat i aparença juvenil de la pell

Aquests són només alguns dels avantatges del fotorejoveniment amb IPL que oferim al Centre Mèdic Sant Martí. Els nostres especialistes resoldran tots els teus dubtes sobre el procediment abans de començar, valorant cada cas de forma personalitzada i preveient qualsevol contraindicació.

Reserva el teu tractament de fotorejoveniment amb IPL

Scroll al inicio
Ir al contenido