Les millors dietes per perdre pes a Sant Martí!

perdre-pes-sant-marti

Per fi arriba el bon temps! I amb la primavera també arriben les ganes de posar-nos menys roba i de lluir la nostra pell. Per això, a Sant Martí comencem a preparar promocions en aprimament per ajudar a lliurar-te per fi d’aquells últims kilets dels que no has aconseguit desfer-te durant l’hivern. I és que si volem perdre pes, és millor fer-ho poc a poc i amb bona lletra, que no deixar-ho per l’últim moment i no aconseguir els nostres objectius. Prepara’t per l’estiu amb Sant Martí!

Dietes hipocalòriques i personalitzades per baixar pes

Les dietes per aprimar són el primer pas per aconseguir els nostres objectius. A Sant Martí preparem dietes personalitzades, analitzant la situació de cada client i aportant pautes dietètiques adaptades tant a les preferències del pacient com a les seves possibles patologies, especialment en el cas de patir sobrepès o obesitat.

Per aconseguir resultats i perdre greix necessitem estar en un dèficit calòric, és a dir, consumir menys calories de les que cremem al llarg del dia; això es pot fer de forma molt agressiva (passant gana), o poc a poc, que és el mètode que prefereixen els nostres dietistes ja que millora l’adherència a la dieta i permet mantenir el pes perdut sense el temut efecte rebot. Sí, els resultats seran més lents, però valdrà la pena ja que no tornarem a guanyar els kilos perduts!

Reserva la teva consulta amb el dietista

I és que el més important a l’hora de millorar la nostra dieta i aprendre a menjar de forma saludable és fer-ho posant objectius realistes i entenent que és un procés a llarg plaç. Especialment en el cas de patir obesitat, aprimar-se és el primer pas per disminuir el risc de possibles malalties com la hipertensió, cardiopaties o diabetis.

A l’hora de perdre pes, també és molt important fer una combinació d’esport de força i de càrdio. L’esport de força perquè els músculs gasten més calories per funcionar que el greix, i per tant si augmentem la nostra massa muscular no només ens veurem millor al mirall, sinó que també fem créixer la nostra despesa calòrica total i ens serà més fàcil seguir perdent pes. I el càrdio per motius tant de salut (augmentar la capacitat respiratòria, alliberar endorfines per sentir-nos bé) com per poder consumir més calories, evitant passar gana mentre seguim en un dèficit calòric i seguim perdent pes.

No perdem de vista que el procés d’aprimament és diferent per cada cas. Habitualment, els homes tenen més facilitat per perdre pes que les dones; poden haver-hi motius mèdics que dificultin aquest procés; les persones joves tenen un metabolisme més ràpid que les persones més grans; i també l’equilibri hormonal té molt a veure. Perdre pes no és només una qüestió de dieta i esport, sinó també d’entendre’ns a nosaltres mateixos i d’entendre-ho com un procés global per estar més saludables.

bol-fruita-perdre-pes-dieta-sant-marti
Els fruits vermells (potents antioxidants) i els fruits secs crus (greixos saludables) són necessaris per una dieta saludable. L’important és vigilar les quantitats!

Tractaments reductors de volum

Tot i que la nutrició és la base per aconseguir i mantenir un pes saludable, a Sant Martí també oferim tractaments associats que tenen per objectiu reduir el greix focalitzat, millorar l’aparença de la cel·lulitis, reafirmar la pell o simplement accelerar i acompanyar el procés de pèrdua de pes.

Alguns d’aquests tractaments són:

Mesoteràpia corporal: millora l’aparença de la cel·lulitis amb microinfiltracions de substàncies homeopàtiques, millorant la circulació i oxigenant els teixits, així com estimulant la destrucció de cèl·lules de greix (lipòlisi). S’aconsegueix una aparença de la pell més ferma i llisa. Els efectes són notoris des de la primera sessió, tot i que s’aconsella fer-ne de manteniment.

Tractament de sudació: redueix el volum de greix i la cel·lulitis de forma focalitzada. S’aplica un gel anticel·lulític, s’embolica la zona amb fil osmòtic i s’apliquen bandes de calor per aconseguir la penetració dels principis actius i acabar amb el greix localitzat i difícil d’eliminar. És un tractament gens dolorós que acaba amb una dutxa relaxant.

Estimulació muscular: al perdre pres, especialment en el cas de patir sobrepès o obesitat, és fàcil perdre massa muscular (especialment si no entrenem força). L’electroestimulació muscular ens ajuda a recuperar el to muscular, millorant l’aparença ferma de la pell.

Pressoteràpia: es tracta d’un tractament medicoestètic per estimular el sistema circulatori i millorar l’aparença de la cel·lulitis i els possibles edemes, ajudant a eliminar líquids, greixos i toxines.

Massatges: habitualment es combinen amb altres tractaments com la mesoteràpia o la sudació. Els massatges a zones localitzades com cartutxeres o cuixes tenen l’objectiu d’activar la circulació, mobilitzar els nòduls de greix i així millorar l’acció limfàtica i venosa. Milloren l’aparença de la cel·lulitis i del greix localitzat.

Reserva el teu tractament reductor

Una combinació de dieta, esport i tractaments medicoestètics són la recepta de l’èxit per baixar pes i mantenir-lo. Si vols lluir cos aquest estiu, comença ara! Contacta amb el Centre Mèdic Sant Martí i t’aconsellarem de forma personalitzada per aconseguir els teus objectius.

Scroll al inicio
Ir al contenido