FOTOREJOVENIMENT FACIAL

La flacciditat, l’aparició de taques i l’existència d’arrugues a la pell facial són els principals signes d’envelliment i de l’exposició crònica al sol. Totes aquestes lesions i irregularitats es poden tractar amb un sistema que ho engloba tot al mateix temps: el FOTOREJOVENIMENT utilitzant IPL (Llum Pulsada Intensa).

envelliment_cutani

La llum pulsada és una font lumínica d’alta intensitat que actua sobre la relaxació dels teixits, els pòmuls caiguts, el mentó i les celles perquè recuperin el seu estat natural. El fotorejoveniment facial redueix la mida dels fol·licles i la profunditat de les arrugues i les línies d’expressió, estimula la producció de fibroblastes i la regeneració del col·lagen, redueix les taques i imperfeccions i ajuda a millorar notablement la textura de la pell. 

La persona tractada de fotorejoveniment amb IPL no ha de tenir la pell recentment bronzejada ni molt pigmentada (el temps mínim sense exposició al sol ni a raigs UVA perquè la zona es pugui  tractar és dos setmanes abans i dos setmanes després del tractament).

El fotorejoveniment és un tractament idoni per tractar i millorar l’aspecte general de la pell, esborrar petites arrugues i línies d’expressió i eliminar altres conseqüències del pas del temps i de l’exposició solar.

fotorejoveniment

 

[one_half][/one_half] [one_half_last][button link=»https://santmarti.com/contacte/» color=»alternative-1″ lightbox=»false»]RESERVA LA TEVA SESSIÓ[/button][/one_half_last]

Scroll al inicio
Ir al contenido