Tractament estètic de l’acne

L’acne és una malaltia de la pell que es manifesta per l’aparició de grans (pústules i barbs) sobretot en l’adolescència, però que també pot donar-se en l’edat adulta.

La pell de cada persona és diferent, així com les seves situacions personals, i per això l’acne afecta de manera diferent: hi ha qui té pocs grans durant l’adolescència, hi ha qui té la cara amb acne molt abundant durant diversos anys, hi ha persones a les que només afecta a determinades zones de la cara o de l’esquena, hi ha dones a les que els sorgeix acne durant el període menstrual o amb l’ús d’anticonceptius amb hormones …

L’acne no té un origen únic i definit, ja que l’estrès, els mals hàbits (tocar-se la cara) i la dieta poden ser agreujants del problema, encara que el que més influeix són els nivells hormonals i la genètica de cada persona.

En la cultura popular hi ha molts «remeis naturals» i recomanacions … d’allò més variat, algunes amb part de raó i efectivitat, i altres totalment infundades i si més no, inofensives per a l’acne i la pell. Afortunadament, hi ha tractament per a l’acne !, ja sigui juvenil o adult.

Tractament per a l’acne

L’acne pot ser tractada per un professional en un centre de medicina estètica, com el Centre Mèdic Sant Martí.

El tractament per a l’acne es divideix en tres fases:

  • Fase d’equilibri: la prioritat és regular el greix i la infecció.
  • Fase de regeneració: consisteix a retornar la pell al seu estat natural d’hidratació i nutrició.
  • Fase de manteniment: per mantenir la pell controlada i sana.

Tractament de l’acne a cabina

Un dels problemes més habituals amb l’acne, és que tendim a tocar els grans … i això és dolent per a la nostra pell. Al tocar-nos els grans, podem estendre els bacteris per altres zones de la cara i afavorir l’aparició de més acne. A més, correm el risc que un gra s’infecti i acabi deixant una cicatriu.

Les mans d’un bon  professional en estètica és el més indicat per fer una correcta extracció i netejar la pell adequadament. El tractament de l’acne a cabina consta de varies sessions de neteja profunda de la pell i posteriorment hidratació per mantenir-la llisa i elàstica.

Tractament de manteniment

Consisteix en la cura diària de la pell, mitjançant els productes adequats. Al Centre Mèdic Sant Martí t’indicarem quins productes equilibrants són els idonis per al teu tipus de pell, d’aquesta manera podràs netejar la pell i regular la producció de greix cutània, obtenint una pell sana i hidratada.

crema hidratant pell

No t’ho pensis més! No pateixis més amb els inoportuns barbs o els brots d’acne, lluir una cara llisa i radiant és possible, contacta amb Centre Mèdic Sant Martí i prepara’t per lluir la teva bellesa natural.

 

RESERVA LA TEVA SESSIÓ

Scroll al inicio
Ir al contenido