Mesoteràpia facial homeopàtica

La mesoteràpia és una tècnica de tractament facial i corporal que consisteix en l’aplicació de microinjeccions molt superficials per la prevenció de l’envelliment facial. Estimula la regeneració de la pell al millorar l’absorció dels principis actius, per millorar l’aparença d’arrugues i altres imperfeccions. És un tractament segur i poc invasiu que aconsegueix grans resultats; després de les sessions la pell es veu més reafirmada, lluminosa i hidratada.

La tècnica de la mesoteràpia facial s’utilitza des de fa anys per aconseguir millorar l’aspecte de la pell, prevenir l’envelliment cutani i les seves manifestacions mes característiques com són les arrugues, taques, flaccidesa,…

En què consisteix la mesoteràpia facial?

El tractament de mesoteràpia consisteix en l’aplicació d’unes microinjeccions superficials per tota la cara, coll i escot, de principis actius com antioxidants, vitamines, potenciadors del col·lagen i àcid hialurònic per tal de millorar la hidratació cel·lular i la elasticitat de la pell. Aquests components hidratants i regeneradors tindran diferents efectes sobre la pell que mostrarà un aspecte més jove i saludable.

Al final de cada sessió es pot aplicar alguna mascareta descongestiva.

 

RESERVA LA TEVA SESSIÓ

 

mesoterapia facial terrassa

 

Scroll al inicio
Ir al contenido