Atenció podològica a les persones diabètiques amb patologies vasculars i neuropàtiques cròniques.

El CatSalut i el Col·legi de Podòlegs de Catalunya van subscriure un conveni de col·laboració per l’atenció podològica a les persones diabètiques amb patologies vasculars i neuropàtiques cròniques, com a prestació complementària  del Sistema Nacional de Salut a les prestacions comunes.

El peu diabètic és una complicació d’una malaltia vascular i neuropàtica crònica que poden patir les persones amb diabetis i que pot tenir conseqüències greus com les ulceracions, i fins i tot pot arribar a necessitar amputacions.

Quan es diagnostica a l’atenció primària o a l’especialista, es deriva cap a un professional de podologia, que es pot triar d’entre els de l’àmbit territorial del pacient. Es té dret, en principi, a tres visites anuals, però se’n poden aprovar de noves si la patologia ho necessita.

Per rebre l’atenció podològica per peu diabètic cal residir a Catalunya i disposar de targeta sanitària individual. El metge o metgessa de capçalera del centre d’atenció primària o l’especialista  indicarà  l’atenció podològica mitjançant  el corresponent model.

 

RESERVA LA TEVA SESSIÓ

 

 

Scroll al inicio
Ir al contenido